Transport adaptat

Taxi Amic S.L. compta amb una llarga trajectòria dedicada exclusivament al transport de persones amb mobilitat reduïda a l’àmbit metropolità.

Som una empresa que ens hem especialitzat, formant un equip de persones que treballen en aquest servei i que ha suposat una modalitat en expansió.

Gracies a això oferim una major flexibilitat i capacitat de resposta per als viatges difícils de programar amb suficient antelació, a mes la flota es més apte i còmoda per circular en una trama urbana de barris de Barcelona.

En un esforç d’integració en aquest servei, hem adquirit quatre llicències de propietat per ús exclusiu del transport adaptat.

Història

Taxi Amic S.L. treballa de forma exclusiva el servei adaptat. No es una companyia convencional de taxis. No fa serveis de taxi no adaptat.

El primer Taxi polivalent va circular a la ciutat de Barcelona l’any 1991. De cara als Jocs Olímpics i Paralímpics de 1992 altres taxistes van adquirir vehicles adaptats, arribant aixi a les 7 unitats l’any 1993.

La idea de formar una emissora exclusiva per a serveis de taxi adaptat neix a 1996 , desprès de valoren la possibilitat d’unir-se per a la prestació en exclusiva d’aquest tipus de serveis. Tres Anys més tard, amb un nombre major de vehicles adaptats en circulació i la predisposició de mes persones a afegir-se al projecte, neix Taxi Amic. En aquells moments el nombre de vehicles en servei era de 19.

En l’actualitat s’ha transformat en Societat Limitada.

En tot aquest temps Taxi Amic ha demostrat la seva capacitat d’adaptació a la realitat social del seu entorn i la voluntat d’oferir un transport públic de qualitat, creant un sistema de mobilitat adaptada a l’àrea de Barcelona que ha estat pioner a tot Europa.

Necessites un taxi adaptat?