Vehicles

Per fer el servei de taxi adaptat estem apostant ùnicament per els models que porten unes caracteristiques imprescindibles per a la comodidat de l´usuari.

Aquests vehicles són:

Mercedes Vito

Volswagen Caravelle

Fiat Escudo

… i l’últim en nous dissenys 

Altres

Mercedes Vito

Volswagen Caravelle

Fiat Escudo

Els vehicles tenen una mitjana de 4 anys d’edat.

Las característiques dels vehicles son molt semblants. Capacitat per a cinc Passatgers (4 seients + la cadira) a més del conductor.

A l´espai per la cadira, l´usuari pot accedir-hi amb comoditat i sense baixar de la seva cadira de rodes, un espai habilitat per una rampa desplegable a la part de darrera destinada a l´efecte.

Per garantir major seguretat, els vehicles tenen un ancoratge de 4 punts per tal de fixar la cadira de rodes al terra quan la rampa es recollida després que l´usuari hi hagi accedit, paral·lelament, al viatger se´l corda amb un cinturó especial de seguretat de tres punts per tal d´incrementar la subjecció del tronc.

A la part lateral de cadascuna de les portes d´accés va instal·lat un esglaó móvil de manera que la distancia entre el terra del vehicle i la calçada es pot fer amb més facilitat..

Com que son taxis, a mes de l´equipament estándar, tots tenen instal-lats els equips obligatoris necessaris per al desenvoluptament del servei (taxímetre i rètol indicador exterior homologats) i d´altres no obligatoris que li donen un plus de qualitat al servei, com impresora per la confecció de rebuts per l´usuari, emisora de ràdio, telèfon d´empresa i sistema GPRS per comunicar amb la central, equipament de navegació i posicionament GPS, reposa caps universal per a cadires.
Necessites un taxi adaptat?